Τοποθεσία

Το Μακέδος  θέα θάλασσα βρίσκεται στο  καλύτερο σημείο των Νέων Βρασνών  στην έξοδο προς Ασπροβάλτα. Μπροστά του εκτείνετε ο Στρυμονικός όρμος (ή όρμος Ορφανού) που περιλαμβάνει ακτές 15 χιλιομέτρων

Τα Νέα  Βρασνά Βρίσκονται σε απόσταση 30 λεπτών από τη Θεσσαλονίκη. Η πρόσβαση στις γύρω περιοχές είναι εύκολη και γρήγορη για ημερήσιες εξορμήσεις προς τη Χαλκιδική και την Καβάλα . Απέχει 15 λεπτά από τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης όπου γίνονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και 15 λεπτά από τα Αρχαία Στάγειρα, την γενέτειρα του Αριστοτέλη. Η Καβάλα και το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, όπου πραγματοποιούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού,  απέχει μόλις 30 λεπτά από τα Νέα Βρασνά.

Τα Νέα  Βρασνά προσφέρουν όλες τις επιλογές για διασκέδαση,  αθλοπαιδιές στη θάλασσα,  ταβερνάκια στις παραλίες με φρέσκο ψάρι, οικογενειακά στέκια, beach bars αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή, clubs και μπαρ.

 

Πως θα μας βρείτε

Από Θεσσαλονίκη  ακολουθείτε τον εθνικό άξονα  Θεσσαλονίκη – Καβάλα, στο 73ο χλμ.

Αφού μπείτε στα Νέα Βρασνά ακολουθείστε τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία , στο τελείωμα του δρόμου στρίβετε αριστερά στην 1η Παραλιακή  και στα 500m αριστερά βρίσκεται το Μακέδος θέα θάλασσα.